fbpx
 
Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Vana Tallinn Coffee Cream

Vana Tallinn Coffee Cream

13,39 

(Suositushinta)

Vana Tallinn on legendaarinen virolainen likööri, jonka maussa yhdistyvät eksoottiset hedelmät ja karibialainen rommi. Monelle suomalaiselle Vana Tallinn on tuttu erityisesti kahvipöydästä – se nautitaan joko kahvin rinnalla tai sen joukossa.

Kauniin vaaleanruskea täyteläinen Vana Tallinn Cream Coffee yhdistää kahvin ja Vana Tallinn -liköörin eksoottiset maut yhteen pulloon kermalikööriksi. Siinä maistuvat paahdetut kahvipavut, rommi, mausteet, kermatoffee ja maitokahvinomainen kermaisuus.

Liviko on vuonna 1898 perustettu alkoholitalo Virossa. Liviko toimii yhtenä johtavista alkoholiyrityksistä kaikissa kolmessa Baltian maassa. Talon yli satavuotinen historia kunnioittaa perinteitä, mutta hyödyntää nykyaikaisia valmistusmenetelmiä. Suurtuotannon ohella uudet innovaatiot ja käsityönä valmistetut pienemmät erät tajoavat mielenkiintoisia makunautintoja myös vaativammille kuluttajille.
Livikolla valmistetaan yli 70 erilaista alkoholijuomaa, joista tunnetuimmat ovat Viru Valge vodka, Vana Tallinn liköörit, Crafter’s Ginit, Hõbe Vodka ja Livikon marjaliköörit. Tuotemerkit symboloivat laatua kotimarkkinoilla Virossa ja kansainvälisesti.
Baltian suurin alkoholiyhtiö Liviko kuuluu virolaiseen NG Investeeringud -konserniin, joka toimii Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Kategoria

,

Avainsanat

, ,

winettonro

93532

alkonro

934936

tuottaja

maa

alkoholipitoisuus

16

pakkauskoko

0,5 l

alkon valikoimassa

Kyllä

Tuotekortti