fbpx
 
Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Vana Tallinn 5 cl

Vana Tallinn 5 cl

2,99 

(Suositushinta)

Vana Tallinn on yksi Viron tunnetuimpia tuotemerkkejä. Sitä on valmistettu yhtäjaksoisesti jo 60-luvulta lähtien. Suurin osa 30 päivää kestävästä valmistusprosessista toteutetaan edelleen käsin ja resepti on tarkoin varjeltu salaisuus. Saat sen myös annoskokoisena 5 cl minipullossa.

Vana Tallinn on likööri, jonka samettisessa maussa yhdistyvät eksoottiset aromit, kuten vanilja, sitrushedelmien kuoret, sitruuna, erilaiset appelsiinit ja jamaikalainen rommi. Vana Tallinn -likööri valmistetaan yhä Livikolla Tallinassa käsityönä uuttamalla alkuperäisistä luonnon raaka-aineista.

Makumaailma on runsas ja pehmeän mausteinen. Sen aromeista löytyy sitrushedelmiä, toffeeta, karamellia ja lämpimiä mausteita. Se sopii nautittavaksi sellaisenaan tai jäiden ja sitruunaviipaleen kanssa. Aromaattisena liköörinä Vana Tallinn sopii myös erilaisten juomasekoitusten ainesosaksi. Katso vinkkejä: http://www.vanatallinn.eu/cocktails 

Suomessa myytävä Vana Tallinn -likööri on vahvuudeltaan 40%, mutta sitä valmistetaan myös 45% ja 50% vahvuisina. Tuoteperheeseen kuuluvat myös Vana Tallinn Cream kermaliköörit, Vana Tallinn Glögi ja muita makuvariaatiota.

Kategoria

,

Avainsanat

,

alkonro

002144

tuottaja

maa

sokeripitoisuus

320 g/l

alkoholipitoisuus

40%

pakkauskoko

0,5 l

alkon valikoimassa

Kyllä

Tuotekortti