Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Zuccardi Apelacion Vista Flores Malbec

Zuccardi Apelacion Vista Flores Malbec

23,99 

(Suositushinta)

Väriltään punainen violeteilla häivähdyksillä. Väristä on jo nähtävissä viinin tuoksun luonnetta: luumuja, kirsikkaa, mansikkaa ja hieman ruusua. Maku on ensikosketukseltaan mehukas ja hedelmäisen hapokas, ryhdikkäillä tanniineilla. Erittäin pitkä ja mehukas jälkimaku.

Valmistus: Rypäleet ovat peräisin Vista Floresin tarhalta Mendozasta. Tarhat sijaitsevat merenpinnasta yli 1000 metrin korkeudessa ja maaperä on hiekka- ja savimaata. Viinirypäleet on poimittu käsin ja viini on käynyt betonisammioissa. Kypsyminen on tapahtunut sekä betoni- että tammitynnyreissä.

Kategoria

winettonro

86248

alkonro

955737

tuottaja

maa

alue / luokitus

rypäleet

Malbec

alkoholipitoisuus

15%

alkon valikoimassa

Kyllä

Tuotekortti

Tuottajasta:

Perhetilan historia juontaa juurensa varhaiseen 1950-lukuun, jolloin Alberto Zuccardi saapui Mendozaan toisaalta Argentiinasta, minne hänen italialaisvanhempansa olivat asettuneet kotikonnuiltaan Avelinosta. Insinööri Alberto aloitti heti kokeilut uusien keinokastelumentelmien kanssa, jotka ovat edelleen viininviljelyn avainosassa alueen kitsaan sademäärän takia. Viinituotannon Alberto aloitti vuonna 1963 Maipússa, ja vaimonsa Emman kanssa he ovat edelleen 50 vuotta myöhemmin vahvasti mukana perheen viinibisneksessä. Kolme sukupolvea Zuccardin perhettä tekee intohimoisesti viinejä sekä oliiviöljyjä. José Alberto ja poikansa Sebastian ovat palkittuja kansainvälisesti viinintekijöinä moneen kertaan. Sebastian mm. valittiin Vuoden argentiinalaiseksi viinintekijäksi syyskuussa 2013 Lontoossa (Gaucho Argentine Winemaker Awards).