Keltainen väri vihertävällä reunalla. Tuoksussa on valkoisia hedelmiä kuten persikkaa, päärynää ja omenaa, hieman myös mineraalisuutta. Raikas ja mehukas maku seuraa tuoksun aromeita. Maku on eloisa, mineraalinen ja erinomaisessa tasapainossa hedelmän ja hapokkuuden suhteen. Pitkä ja mehukas jälkimaku.
Valmistus: Käsin poimitut rypäleet on poimittu maaliskuun ensimmäisillä viikoilla Uco Valleyn viinitarhoilta Mendozasta. Viini on käynyt betonisammioissa ja ranskalaisessa tammessa villihiivoilla.
Kategoria | |
---|---|
tuottaja | |
maa | |
alue / luokitus | |
alkon valikoimassa | Kyllä |
Perhetilan historia juontaa juurensa varhaiseen 1950-lukuun, jolloin Alberto Zuccardi saapui Mendozaan toisaalta Argentiinasta, minne hänen italialaisvanhempansa olivat asettuneet kotikonnuiltaan Avelinosta. Insinööri Alberto aloitti heti kokeilut uusien keinokastelumentelmien kanssa, jotka ovat edelleen viininviljelyn avainosassa alueen kitsaan sademäärän takia. Viinituotannon Alberto aloitti vuonna 1963 Maipússa, ja vaimonsa Emman kanssa he ovat edelleen 50 vuotta myöhemmin vahvasti mukana perheen viinibisneksessä. Kolme sukupolvea Zuccardin perhettä tekee intohimoisesti viinejä sekä oliiviöljyjä. José Alberto ja poikansa Sebastian ovat palkittuja kansainvälisesti viinintekijöinä moneen kertaan. Sebastian mm. valittiin Vuoden argentiinalaiseksi viinintekijäksi syyskuussa 2013 Lontoossa (Gaucho Argentine Winemaker Awards).