Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Zuccardi Q Malbec

Zuccardi Q Malbec

18,98 

(Suositushinta)

Väri on syvän viininpunainen sinertäville sävyillä, kirsikanpunainen reuna. Tuoksussa on mehevän tummaa marjaisuutta, tyylikästä nahkaisuutta ja vähän orvokkia. Maku on täyteläinen ja runsas. Siinä on mehevää hilloista mustaherukkaisuutta ja mustikkaisuutta. Pehmeät, mutta kypsän tuntuvat tanniinit. Kevyesti kuivattua viikunaa ja tammista mausteisuutta. Upea pitkä maku, jossa myös maitosuklaata ja tupakanlehteä.

Ruokasuositus: Klassinen pihviviini tuhdeille grillattaville. Sopiva riistalle kuin myös tuhdeille ja runsaan mausteisille kasvisruoille. Tumma marjaisuus korostuu hienosti, kun tarjoilee kovia juustoja vastaavasti tummalla hillolla.

Valmistus: Rypäleet tarkasti käsin valittuja ja poimittuja huhtikuun 1. ja 2. viikolla. Perinteinen punaviinivalmistus. Hyvin varovainen puristus ja käyttäminen villihiivoilla. Kypsynyt 12 kk keskipaahdetuissa ranskalaisissa tammitynnyreissä. Luonnollinen kirkastus ja kevyt suodatus viinin luonteikkuuden säilyttämiseksi. 6 kk pullokypsytys ennen markkinoille pääsyä.

Kategoria

winettonro

86166

alkonro

948927

tuottaja

maa

alue / luokitus

alkon valikoimassa

Kyllä

Tuotekortti

Tuottajasta:

Perhetilan historia juontaa juurensa varhaiseen 1950-lukuun, jolloin Alberto Zuccardi saapui Mendozaan toisaalta Argentiinasta, minne hänen italialaisvanhempansa olivat asettuneet kotikonnuiltaan Avelinosta. Insinööri Alberto aloitti heti kokeilut uusien keinokastelumentelmien kanssa, jotka ovat edelleen viininviljelyn avainosassa alueen kitsaan sademäärän takia. Viinituotannon Alberto aloitti vuonna 1963 Maipússa, ja vaimonsa Emman kanssa he ovat edelleen 50 vuotta myöhemmin vahvasti mukana perheen viinibisneksessä. Kolme sukupolvea Zuccardin perhettä tekee intohimoisesti viinejä sekä oliiviöljyjä. José Alberto ja poikansa Sebastian ovat palkittuja kansainvälisesti viinintekijöinä moneen kertaan. Sebastian mm. valittiin Vuoden argentiinalaiseksi viinintekijäksi syyskuussa 2013 Lontoossa (Gaucho Argentine Winemaker Awards).