Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Zuccardi Serie A Malbec

Zuccardi Serie A Malbec

14,48 

(Suositushinta)

Intensiivisen eloisan punainen väri. Tuoksussa on kypsiä hedelmiä kuten luumua ja kirsikkaa, myös häivähdys mustapippuria ja tupakkaa. Maku on pehmeän samettinen, täyteläinen, mausteinen ja suklainen. Tanniinit siivittävät mehukasta ja pitkää jälkimakua.

Ruokasuositus: Huolellisesti valmistetut liha- ja pataruoat, grillatut lihat. Myös meksikolainen, mausteinen ruoka.

Valmistus: Rypäleiden puristuksen jälkeen viini kävi kylmämaseraation 5-7 päivää ennen perinteistä kypsytysmenetelmää. Osa viinistä kypsyi ranskalaisissa tammitynnyreissä ja loput terästankeissa.

Kategoria

winettonro

86322

alkonro

934397

tuottaja

maa

alue / luokitus

rypäleet

Malbec

sokeripitoisuus

3 g/l

hapokkuus

6,5 g/l

alkoholipitoisuus

13%

pakkauskoko

0,75 l

alkon valikoimassa

Kyllä

Tuotekortti

Tuottajasta:

Perhetilan historia juontaa juurensa varhaiseen 1950-lukuun, jolloin Alberto Zuccardi saapui Mendozaan toisaalta Argentiinasta, minne hänen italialaisvanhempansa olivat asettuneet kotikonnuiltaan Avelinosta. Insinööri Alberto aloitti heti kokeilut uusien keinokastelumentelmien kanssa, jotka ovat edelleen viininviljelyn avainosassa alueen kitsaan sademäärän takia. Viinituotannon Alberto aloitti vuonna 1963 Maipússa, ja vaimonsa Emman kanssa he ovat edelleen 50 vuotta myöhemmin vahvasti mukana perheen viinibisneksessä. Kolme sukupolvea Zuccardin perhettä tekee intohimoisesti viinejä sekä oliiviöljyjä. José Alberto ja poikansa Sebastian ovat palkittuja kansainvälisesti viinintekijöinä moneen kertaan. Sebastian mm. valittiin Vuoden argentiinalaiseksi viinintekijäksi syyskuussa 2013 Lontoossa (Gaucho Argentine Winemaker Awards).