fbpx

Cavas Recaredo

Cavas Recaredo

Maineikkaan cava-talon kolmas sukupolvi Ton Matan johdolla, jatkaa isoisänsä vision toteuttamista todistamalla, että Penedèsissä voi valmistaa maailmanluokan kuohuviinejä. Vain 250 000 pulloa viiniä vuosittain tuottava talo on perustamisestaan lähtien sijainnut cavan pääkaupungin Sant Sadurní d’Anoian keskustassa. Viinitilan perustaja Josep Mata Capellades osti appiukkonsa tarhoilla kypsyneitä rypäleitä, joista hän valmisti Recaredon ensimmäiset cavat. Tänä päivänä Matan perhe omistaa 50 hehtaaria viinitarhoja eripuolilla Penedèsin viinintuotantoaluetta ja vuodesta 2010 lähtien rypäleet on viljelty biodynaamisia periaatteita noudattaen. Recaredo on Espanjan ainoa cava-talo, joka on hankkinut biodynaamisesta tuotannosta kertovan Demeter-sertifikaatin. Kaikki kuohuviinit kypsytetään perinteitä noudattaen luonnonkorkin alla ja korkinvaihdot tehdään täysin käsityönä. Luonnonkorkin ansiosta pullossa kypsyvä viini hengittää vapaammin ja viineihin kehittyy intensiivisen hedelmäinen aromi. Jokaista Recaredon cavaa kypsytetään pullossa vähintään 30 kuukauden ajan.

Siirry tästä tuottajan valikoimaan.