fbpx

Cinque Segni

Cinque Segni

Cinque Segni (suomeksi: viisi merkkiä) on tunnettu uniikeista ja ainutlaatuisista täysin Italiassa valmistetuista viinipulloista keraamisilla etiketeillä. Cinque Segni syntyi vuonna 2008 viiden ystävän intohimosta ja ideasta tuoda uutta loistoa viinitraditioon yhdistämällä kaksi arvostettua asiaa, joista Italia on kuuluisa: Viini ja taide.

Projektin inspiraation muistoksi, jokainen heistä on kaivertanut yhden viidestä merkistä viinitarhalleen muistuttamaan unelman yhdessä toteuttamisesta. Terroir-maaperän ylläpito, viinintekotaidon suojeleminen yhdessä laadun kanssa, italialaisen taiteen inspiroimana syntynyt innovatiivinen muotoilu yhdistettynä erityiseen ultra-ohueen keramiseen etikettiin, joka on patentoitu maailmanlaajuisesti.

 

Numero viisi (Cinque) on heille merkityksellinen luku ja tässä taustaa heidän 5:lle merkilleen.

1. Aine.

Maaperä on oleellinen elementti, joka yhdistää viinitarhan ja keramiikan. Molemmat lähtöisin maaperästä muotoutuen hedelmäksi ja taiteeksi.

2. Viinitarha

Muinaiset viinitarhat rivistöineen, joissa rypäleet kasvavat viinejä varten. Viinien tuotanto alkanut etelä- Italian tarhoilta ja levinnyt Levatesta Ponenteen tarjoten laajan valikoiman eri lajikkeita.

3. Neste

Viini on tuotteidemme ydin. Yhtälailla kuin viini on juhlien syvin olemus ja jakamisen ilo, neste auttaa savea sekoittumaan ja muotoutumaan käsityöläisen käsissä taiteeksi.

4. Taide

Innovatiiviset ja ainutlaatuiset tuotteet syntyvät luovuudesta yhdistyen taitavaan viinintekoperinteeseen.

5. Aika

Vuodenaikojen rytmi, viininviljelyn ja -valmistuksen rituaalit, rypäleiden kypsymisen odotus ja kypsyminen pulloissa yhdistyen taitavaan käsityöläisen kokemukseen ja kärsivällisyyteen.

Cinque Segni kuuluu Fantini Groupiin, joka on keski- ja etelä-Italian johtavia viinintuottajia ja myy viinejä 87 maahan maailman ympäri. Heillä työskentelee 21 kansainvälistä kokemusta omaavaa viinintekijää.

Siirry tästä tuottajan valikoimaan.