fbpx

Farnese Vini – Fantini Farnese

Farnese Vini – Fantini Farnese

Farnese Vini on nuori, dynaaminen viiniyritys Italiassa, jonka eri viinitilojen viinit muodostavat laatuviinien tuotannon pääosin etelä-italiassa ja jonka tuotanto myydään 95%:sti vientimarkkinoille. Yrityksen pääkonttori ja alkuperä sijaitsevat Italian itäisessä Abruzzossa, missä yrityksen alkuperäiset viinitarhat sijaitsevat ja  yritys on laajentunut ostamalla viinitaloja Apuliassa, Campaniassa, Basilicatassa ja Sisiliassa sekä Toscanassa.

Kuuluisan konsultin ja viininviljelijän Alberto Antoninin avustuksella heidän viininsä ja viinitilansa ovat saavuttaneet mainetta ja tunnettuutta.

Gran Sasso, Vesevo, Zabù, Vigneti del Salento, Vigneti del Vulture, Cantina di Diomede ja Tufarello nn. muodostavat Farnese-ryhmän eri alueiden viinitilat.

Abruzzon ja Farnesen viinit tulivat maailmalle tunnetuiksi 1600-luvulla, kiitos Itävallan prinsessa Margaretin ja hänen miehensä Farnesen prinssin joiden viinejä juotiin Euroopan hoveissa.  Farnesen viinit tuotetaan Caldoran llinnan läheisyydessä, metsäisillä kukkuloilla Ortonan kaupungin lähistöllä, Farneton laaksossa.

Farnese Vini

Farnese Vini yritysvideo

Siirry tästä tuottajan valikoimaan.