fbpx

Gran Baron Cava

Gran Baron Cava

”Para Compartir” – Jaettavaksi yhdessä

Gran Baron-Cavat tulevat Penedeksen sydämestä, Villafranca del Penedes-kaupungin lähistöltä. He tuottavat kaiken rypäleuutteensa itse ja rypäleiden laatu varmistetaan paikan päällä, yhdessä viljelijöiden kanssa. Korkealaatuiset rypäleet kasvavat tarhoilla jotka kaikki sijaitsevat yli 500m korkeudessa. Tämän takaa myös kuumina kesinä tarpeelliset lämpötilaerot jotka hidastavat kypsymistä aromitasapainoin saavuttamiseksi. koko viinin valmistusprosessi on ”omissa käsissä”; viljely, käyminen, pullotus, varastointi. Yritys on käynyt läpi omistusvaihdoksen ja uusi johto huolehtii jatkuvasta uusiutumisesta, uuden teknologian hyödyntämisestä sekä tuotekehityksestä, unohtamatta 1865 perustetun perheyhtion taustoja. Yritys on keskikokoinen ja kokonaistuotanto on on 10 milj pulloa josta 60% myydään vientimarkkinoille.

Penedes-alueen asukkaat ovat mielestään siunattuja asuinpaikastaan; välimeren ilmasto, ruoka ja elintavat ovat heille tärkeitä. Jos asut täällä on sydäntäsi lähellä elämysten, ruoan ja juoman jakaminen yhdessä muiden kanssa. Lisäksi osaat nauttia elämän pienistä iloista ja nautinnoista. Gran Baron Cava syntyi jakamisen ilosta.

Gran Barones – ne hiljaiset mutta tärkeät ihmiset Gran Baron – kuohuviinien takana; He eivät ole ”vain viljelijöitä” vaan persoonat Gran Baron Cava- viinien takana.

Yrityksellä on IFS – international Food Standard sertifikaatti

Gran Baron Cava

Siirry tästä tuottajan valikoimaan.