fbpx

Weingut Roland & Karin Lenz ”BIO-LOGISCH!”

Weingut Roland & Karin Lenz ”BIO-LOGISCH!”

Roland ja Karin Lenz Weingut Lenz perheyrityksen 18 ha tarhat sijaitsevat Uesslingenin alueella, Thurgaussa, Iselisbergissä. Kuvankauniissa Sveitsiläismaisemassa kumpuilevat tarhat sijaitsevat noin 45 min ajomatkan päässä Zûrichista pohjoiseen.

Luonnon läsnäolo kauniina ja hauraana kannustaa luonnonmukaisiin toimintatapoihin.
Tuotanto on pientä ja viljelyslajikkeita on yli 30 ja biodynaamiset viljelystavat sekä luontoa kunnioitava elämäntyyli ohjaavat toimintaa. Tarhalla surisee ja pörisee, ketunpoikaset oppivat metsästämään haitallisia nisäkkäitä ja linnunpöntöt varmistavat että haittahyönteisiä syövät linnut viihtyvät. Sähköä tuottavat aurinkopanelit ja viinikellarissa asuvilla hiirillä on oma vihollisensa; viinitarhakoira Joy.

Yksi Roland Lenzin projekteista on taimitarha joka on kehitetty ja kasvatettu yhdessä BioSuisse järjestön kanssa. Taimitarhan tavoitteena on kehittää ja kultivoida Sveitsiläisiä lajikkeita. Kestävä kehitys ja luonnonmukainen elämäntapa on Roland Lenzin elämää ohjaava filosofia ja hänen intohimonsa.

Roland Ja Karin Lenz:n viinitilaa on palkittu 2018 toistamiseen ”Biowinzer des Jahres” (Vuoden biotuottaja) palkinnolla mm uuden lajikkeen kehittämisestä. Valkoinen lajike kulkee työnimellä ”Cal 32-7” eikä sillä ole vielä nimeä. Roland Lenz on tunnettu innovatiivisuudestaan sekä sinnikkyydestään ja poliittisissa keskusteluissa usein vahvoista mielipiteistään.

Perhe omistaa myös viinitarhoja Chilessä.

Siirry tästä tuottajan valikoimaan.