Espanjalaisia luomusertifioituja kuohuviinejä

Vingruppen / Ajankohtaista  / Espanjalaisia luomusertifioituja kuohuviinejä

Espanjalaisia luomusertifioituja kuohuviinejä

Toukokuussa valikoimiimme on tullut kaksi uutta espanjalaista luomucavaa J. Garcia Carrionilta Kataloniasta: Jaume Serra Brut Organic ja Pata Negra Organic Cava.

Jaume Serra Brut Organic valmistetaan luomuviljellyistä Macabeo-rypäleistä, ja sen makumaailma on aromikas ja hedelmäisen tasapainoinen. Viini on kuiva, mutta siinä on aavistuksen verran enemmän sokeria kuin Jaume Serran tutussa Cava Brutissa. Jaume Serra -tuotesarjan vakiokuohuviini on ollut pitkään yksi Suomen suosituimmista kuohuviineistä, ja viini on saanut useita palkintosijoja eri vertailuissa. Luomuversio täydentää valikoimaa ja vastaa kuluttajien kasvavaan kysyntään luomuviineistä.

9,98 €

https://www.alko.fi/tuotteet/916437/Jaume-Serra-Organic-Cava-Brut

Pata Negra Organic Cava Brut on ensimmäinen kuohuviini Suomen Pata Negran tuotesarjassa. Se on Jaume Serran tapaan tehty luomuviljellyistä rypäleistä, ja viinin makutyyli on raikas ja hieman paahteinen. Pata Negra Organic Cava tulee näyttävässä pullossa, joka erottuu edukseen kesäpiknikillä tai ravintolapöydän viinicoolerissa jääpalojen keskellä.

10,50 €

https://www.alko.fi/tuotteet?SearchTerm=pata+negra+cava