fbpx

Tule meille töihin! Haemme moniosaajaa ja innokasta oppijaa

Rekry

Product Coordinator / Market Activator

WineWorld Finland on vahvassa kasvussa ja nyt haemme lisävoimia pieneen mutta tehokkaaseen tiimiin. Työtehtävät ovat viinimaahantuojan tuotteiden prosessointia sekä raportointia, tuoteviestintää sekä viinien aktivoimista markkinoilla tiimijohtajan sekä myynnin tukena. Jos koet olevasi se ihminen, joka ratkaisee ongelmia, on organisointikykyinen, kehittää toimintatapoja, työskentelee itsenäisesti ja välittää tekemisestään, kerro itsestäsi meille valitsemallasi tavalla. Meillä pääset kasvamaan tasavertaisessa työpaikassa, jossa ihminen otetaan huomioon ja missä välitetään siitä mistä tehdään. Työ on pääosin Helsingin toimistolla mutta vaatii jonkin verran matkustamista sekä joustoa sinun puolestasi työajassa, koska esimerkiksi messut ja viinituottajaillalliset osuvat usein iltaan ja viikonloppuun. Meillä on käytössä lounasetu sekä liikunta/kulttuurisetelit ja yksityinen työterveys. Toimipiste on Helsingin keskustassa missä pääosin sinut tulee tavoittaa mutta etätyö on myös mahdollista.

Sinun tehtäväsi on välittää viinituottajiemme viestiä ja rakentaa heidän tuotteiden tunnettuutta Suomen markkinoilla sekä toteuttamaan heidän viininsä kasvua markkinoilla yhdessä Wineworld Finland taustajoukkojen kanssa. Työpaikkasi rajapinta on tuoteprosessit, viinitapahtumat ja tuoteaktivoinnit, ravintolamyynti, digitaalisten sisältökanavien aktivointi sekä viinituottajien ja suomalaisen viinikuluttajan kanssa kommunikointi. Koordinoit ja ideoit viinimessut, tuottajatapahtumat sekä asiakastapahtumat ja tuottajien vierailut sekä alan lehdistön kontaktointi. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluu raportointi ja myynnin analysointi sekä tuotetietojen ylläpito.

Mitä sinulta odotetaan?

Tunnet alkoholialaa ja sen kiemuroita. Suomen kieli tulee olla hallussa kuten vähintään englanti. Muu kielitaito on eduksi. Suurin asiakkaamme on Alko, joten heidän toimintatapojen sekä tuote-ja tarjousprosessin tunteminen on eduksi. Osaat viineistäkin jotain mutta tärkeää on, että olet itsenäinen oppija. Hallitset niin excelin kun powerpointin ja digitaalisten kanavien päivittämistä mutta olemme myös valmiita sinua näihin kouluttamaan. Arvostamme alkoholialan tai ravintola-alan osaamista tai kokemusta mutta tärkeintä on itsenäinen, tavoitteellinen ja asiakaslähtöinen sekä myyntihenkinen asenne, on sitten kyse sisäisestä tai ulkoisesta asiakkaasta. WSET tai muu vastaava viinitutkinto on eduksi. Tärkeää on, että tunnet palavaa intoa kertoa meidän tuottajien tarinaa täällä Suomessa eri asiakkaille tai ryhmille etkä pelkää olla ihmisiin yhteydessä. Ajokortti on eduksi.

Wineworld Finland on kasvava toimija Suomen alkoholijuomamarkkinoilla. Maahantuomiamme viinejä on saatavilla Alkon valikoimissa sekä Vingruppen Finland Oy:n kautta ravintolamyynnissä ja mm. Viking Linen valikoimassa.

Olemme osa norjalaista Arcus-konsernia, johon kuuluu lisäksemme yrityksiä Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. Arcus ASA tytäryhtiöineen on pohjoismaiden suurimpia toimijoita, jonka toiminta-ajatus on lähettää parhaat pohjoismaiset alkoholit maailmalle ja tuoda maailman parhaat viinit meidän pohjoismaalaisten iloksi. Meillä yhdistyy pienen toimijan ketteryys ja ison konsernin tuki.

Innovatiivisuus sekä suuri rakkaus viinejä kohtaan on avainsanojamme, ja valikoimastamme löytyy jokaiselle viininystävälle viinejä nautittaviksi hintaluokasta riippumatta. Yhteistyökumppanimme viinimaailmassa ovat usein perheyrityksiä ja pientuottajia, mutta se ei ole ainut kriteeri. Arvot ja niiden näkyvyys yrityksen jokapäiväisessä toiminnassa on se, joka ratkaisee.

Jos olet kiinnostunut työpaikasta ja haluat lisätietoja, ole yhteydessä 29.1.2021 tai 1.2.2021 klo 9-12 välisenä aikana toimitusjohtaja Nina Witikka 040 7056616.

Hakemuksen voit lähettää 26.2.2021 mennessä tai linkittää sähköpostiin info@wineworld.fi otsikolla Wineworld Product Coordinator / Market Activator