fbpx

Viinialan ammattilaistapahtuma Wine Symposium Wanhassa Satamassa 19.-20.1.

Suomen Sommelierit ry. järjestää yhteistyössä viinimaahantuojien kanssa viinialan ammattilaistapahtuman Wine Symposiumin 19-20. tammikuuta. Symposium on kaksipäiväinen tapahtuma Helsingin Wanhassa Satamassa (Pikku Satamakatu 3-5), joka kerää yhteen viinialalla työskentelevät ammattilaiset ja viinintekijät. Tämän vuoden teema asettuu espanjalaisten viinien ympärille, ja symposiumissa kuullaan luentoja useilta espanjalaisilta viinintuottajilta.

Symposiumin ohjelma (englanniksi):

Sunnuntai 19.1.

10-11 Roc Gramona i Simó: 360° of Sustainability
11.15-12.15 Roberto Santana & Alfonso Torrente: Back to the Roots
12.30-13.30 Raül Bobet: The Quest for Freshness
13.30-14.30 Lunch
14.30-16 Panel Discussion: Winemaking vs. Terroir
16-18 Walk-around Tasting

19- Afterparty at Restaurant Carelia, Mannerheimintie 56

Maanantai 20.1.

10-11 Ton Mata: The Birth of Corpinnat and Terroir-focused Sparkling Wines
11.15-12.15 Jonatan García Lima: The Hidden Secrets of Tenerife
12.30-13.30 Eulogio Pomares: The Autochthonous varieties of Galicia
13.30-14.30 Lunch
14.30-16 Panel Discussion: The Relevance of Regional Wine Legislation
16-18 Walk-around Tasting

Liput tapahtumaan maksavat 75€ (45€ Suomen Sommelierit ry:n jäseniltä) ja lippu sisältää kolmen ruokalajin illallisen Ravintola Careliassa.

Tarkempi kuvaus Symposiumista sekä ohjeet lippujen ostoon löytyy Suomen Sommelierit ry:n kotisivuilta: https://www.sommeliers.fi/winesymposium/