fbpx

Vingruppenin tiimi kasvaa huippuosaajilla

Vingruppenin tiimi kasvaa

Vingruppen Finland on Suomen alkoholijuomamarkkinoiden kokenut ja luotettu toimija, jonka asiantuntevaan tiimiin on juuri saatu lisävahvistusta.
Vingruppenilla työskentelee viineihin, cocktaileihin ja gastromiaan intohimoisesti suhtautuvia ammattilaisia, joista useimmat ovat tehneet alkoholialalla koko uransa. Kokemusta timanttiselta tiimiltä löytyy laajasti ravintola-alalta sekä myynnin ja markkinoinnin eri tehtävistä.

Kevään aikana olemme vahvistaneet organisaatiotamme kuluttajamyynnin, HoReCa-sektorin ja päivittäistavarakaupan vahvoilla osaajilla.

Olli Eräsaari on nimitetty Social Wines Oy:n tuotekoordinaattoriksi 3.5.2021 alkaen. Olli on toiminut aiemmin Alkon hankintakoordinaattorina, myyjänä, kouluttajana ja palveluneuvojana. Ollilla on myös ennen sitä useamman vuoden ravintolatausta.

Marjo Piikari on nimitetty Wineworld Finland Oy:n tuotekoordinaattoriksi 6.4.2021 alkaen. Marjo on aiemmin toiminut Vindirekt Finland Oy:n ja Treasury Wine Estates Finlandin myynti- ja markkinointikoordinaattorina.

Elmo Lippojoki on nimitetty Brews4U:n myyntiedustajaksi 1.3.2021 alkaen. Elmo siirtyy Brews4U:hun Sinebrychoffilta.
Vingruppenin toiminnan kulmakiviä ja ylpeyden aiheita ovat yksi markkinoiden laajimmista valikoimista, tunnetut brändit ja vankka asiantuntemus. Lähetämme pohjoismaisten alkoholijuomien parhaimmiston maailmalle ja tuomme maailman parhaat viinit pohjoiseen nautittaviksi.

Kokeneena toimijana Suomen alkoholijuomamarkkinoilla tunnemme suomalaisen kuluttajan makutottumukset ja tiedämme hyvin, mikä suomalaisille maistuu. Olemme lähellä asiakastamme ja vastaamme ketterästi kuluttajien toiveisiin ja tarpeisiin. Tunnemme globaalit trendit ja tuomme jatkuvasti markkinoillemme kiinnostavia uutuuksia.

Lisätiedot:
Pia-Marie Haeggström, toimitusjohtaja, Social Wines Oy, +358 40 764 7155
Nina Witikka, toimitusjohtaja, Wineworld Finland Oy, +358 40 705 6616
Jukka Larimo, toimitusjohtaja, Brews4U Finland Oy, +358 50 321 8922

Olemme Suomen kuudenneksi suurin toimija sekä viinien että väkevien alkoholijuomien markkinoilla. Laaja valikoimamme koostuu kansainvälisistä ja arvostetuista tuotemerkeistä. Edustuksessamme on yli 500 viinituotetta 200 päämieheltä ja 25 maasta. Olemme osa Arcus-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava viinien ja väkevien alkoholijuomien bränditalo. Arcus tarjoaa laajan valikoiman ikonisia brändejä yhdistettynä vahvaan paikalliseen kuluttajatuntemukseen. Yrityksemme ovat Social Wines Oy, Oy Vinum Import Ab, Wineworld Finland Oy, Vinunic Oy, Brews4U Oy ja Arcus Finland Oy.

www.vingruppen.fi
www.socialwines.fi
www.vinum.fi
www.wineworld.fi
www.brews4u.fi
www.arcusfinland.com