fbpx

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -valittu! Vingruppen onnittelee!

Ruoanlaiton ammattilaisten Vuoden Kokki- ja salipuolen ammattilaisten Vuoden Tarjoilija -kilpailujen finaalit käytiin 6.4. Kevätmessuilla.

Vuoden Kokki 2019 on Mikko Kaukonen, Food Camp Finland, Helsinki ja Vuoden Tarjoilija 2019 on Heidi Martikainen, ravintola Farang, Helsinki.

Kilpailu on toiminut monelle tarjoilijalle ponnahduslautana menestykseen. Ensimmäinen Vuoden Tarjoilija -kilpailu käytiin vuonna 2013 ja ensimmäinen Vuoden Kokki -kilpailu käytiin vuonna 1995. Elo – Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö tuo yhteen alan tekijät, tukijat ja tulevaisuuden toivot. Vuonna 2009 perustettu säätiö tekee töitä yhdessä laajan verkostonsa kanssa, jotta Suomi nousee kansainvälisesti kiinnostavaksi ruoka-, juoma- ja ravintola-alan edelläkävijäksi.

Vingruppen Finland toimii yhteistyökumppanina tuoden sekä viinit että väkevät alkoholit kilpailuun. Haluamme olla tukemassa tätä kilpailua, koska uskomme vankasti, että laadukas kilpailutoiminta lisää nuorten ihmisten halukkuutta hakeutua alalle ja lisää samalla ravintola-alan arvostusta Suomessa.