fbpx

Union Wine Company

Union Wine Company

”Loppujen lopuksi viini on vain juoma. Ja sitten se tulee osaksi jotain suurempaa. Se tuo ihmisiä yhteen aterian, juhlaan ja arkeen”

Union Wine Company on Ryan Harms:n ja hänen tiiminsä aikaansaannos.
Oregon on tunnettu ”garage-viineistään” joilla on pieni saatavuus ja huikeat hinnat mutta Ryan Harms haluaa tehdä viinejä joiden hinta ei huimaa mutta laatu kylläkin.
Union Wine Company  yhdistää Oregonin käsityöläishengen ja tehokkuuden huomioiden Oregonin moninaisuutta, henkeä ja luonnetta, jota he rakastavat.

Vuorten ympäröimä Willamette Valley sijaitsee Oregonin osavaltiossa, USA:n länsirannikolla. Alue on viileämpi sekä kosteampi kuin Kalifornia ja täältä on kotoisin monet USA:n parhaista ja kalleimmista Pinot Noir-viineistä. Alueen Pinot Gris-viinit ovat myös arvostettuja.
Union Wine company on tunnettu myös siitä, etteivät ole viime vuosien Pinot Noir – buumissa unohtaneet muita lajikkeita kuten Riesling josta oli on melkein tulossa  Oregonin unohdettu rypälelajike. Union Wine Company on mukana tuomassa tätä lajiketta tunnetuksi myös Oregonin antimena.

Union Wine Company – Made in Oregon

 

 

Siirry tästä tuottajan valikoimaan.