fbpx
 
Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Amore Prosecco

Amore Prosecco

Amore-viinisarjan uusin hurmaava tulokas, Amore Prosecco on kuiva, keskihapokas, sitruksinen ja raikkaan omenainen kuohuviini.

Miellyttävä, runsas mousse ja tuoksussa rikas aromikkuus jossa omenaa sekä sitruksista raikkautta. Maku on raikas, pyöristynyt  ja harmoninen sekä selkeäpiirteinen.

SE Italialainen aperitiivi soveltuu alkumaljaksi, suolaisten alkupalojen kanssa ja on erinomainen esimerkiksi raakakypsytetyn kalan sekä sushin kanssa.

Kategoria

Avainsanat

alkonro

940292

tuottaja

maa

alue / luokitus

rypäleet

Glera

sokeripitoisuus

15

hapokkuus

5,7

alkoholipitoisuus

11,5

pakkauskoko

0,75 l

alkon valikoimassa

Kyllä

Tuotekortti

Tuottajasta:

Antiche Terre Veneten tarina alkoi 100-vuotta sitten Valpantenan laaksossa, pohjois-Italiassa jolloin Vittorio Sancassani istutti ensimmäiset köynnöksensä. Luciano Sancassani yhdessä viinitekijäystävänsä Riccardo Deganin kanssa on vienyt lämminhenkistä viinitaloa nykypäivään siirtyen vain viljelystä omaan tuotantoon. Valpantena saattaa olla se vähemmän tunnettu viinilaakso Valpolicellassa, mutta viinit täältä yltää korkealle tasolle ja ovat tyyliltään hieman raikkaampia ja herkempiä. Antiche Terren Veneten omat tarhat ovat kaikki luonnonmukaisesti viljeltyjä ja uusi viinilä toimii aurinkoenergialla.