Ars in Vitro on Tandemin tuottama keskitäyteläinen punaviini. Sen rypäleet ovat kasvaneet Navarran viileimmällä alueella Yerrin laaksossa Urbasa- ja Andia- vuorten rinteillä keskimäärin 600 metrin korkeudessa. 25 hehtaarin tarhoilla noudatetaan ympäristöä säästävää viljelyperiaatetta ja rypäleet poimitaan käsin. Alkoholikäymisen jälkeen viini lasketaan painovoiman avulla alakerran sementtitankkeihin, joissa se saa rauhassa kypsyä vähintään 2 vuotta. Tänä aikana viini tasaantuu ja tiivistyy luonnollisesti. Viiniä ei suodateta eikä kylmästabiloida keinotekoisesti. Kevyt suodatus pullotuksen yhteydessä.
Kategoria | |
---|---|
Avainsanat | |
tuottaja | |
maa | |
alue / luokitus | |
rypäleet | Tempranillo, Merlot |
sokeripitoisuus | 3 g/l |
alkoholipitoisuus | 14 % |
alkon valikoimassa | Vain ravintolamyynnissä |