Väri on pinkki lohenpunainen. Tuoksussa on punaisia marjoja, hieman kukkaisuutta ja yrttisyyttä. Maku on kuiva, siinä on tuntuva hapokkuus ja runsaus. Se jatkuu raikkaana ja hedelmäisenä pitkään jälkimakuun.
Ruokasuositus: Erityisesti välimerelliselle keittiölle, jossa käytetään oliiviöljyä ja alueen kasviksia. Salaateille, kalalle, vaalealle lihalle, riisipohjaisille ruoille. Myös kermaisille juustoille.
Valmistus: Sadonkorjuun jälkeen kuorikontakti värin aikaansaamiseksi. Käyminen 17 asteen lämpötilassa 20 päivän ajan ja kypsytys 2-3 kuukautta.
Kategoria | |
---|---|
Avainsanat | |
tuottaja | |
maa | |
alue / luokitus | |
rypäleet | Cabernet Sauvignon, Merlot |
sokeripitoisuus | 2 g/l |
hapokkuus | 7 g/l |
alkoholipitoisuus | 14% |
pakkauskoko | 0,75 l |
alkon valikoimassa | Kyllä |