fbpx
 
Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Belrose Rosé

Belrose Rosé

14,99 

(Suositushinta)

Viinin väri on paljaan vaaleanpunainen hopeisilla häivähdyksillä. Tuoksussa on valkoisia kukkia, sitrusta, elegantteja punaisia hedelmiä. Tuoksu on hienostunut ja herkkä. Maku on raikas ja seuraa hyvin tuoksun aromeja: siinä on ranskalaiselle rosélle tyypillistä persikkaa ja nektariinia, valkokukkia ja mineraalisuutta. Pitkässä jälkimaussa voi aistia myös mm. vadelman ja sitruksen aromeja.

Ruokasuositus: Kesäiseksi aperitiiviksi ja kesäisten herkkujen kanssa. Salaatit, vaalea liha ja grillattu kala sopivat tämän rosén kanssa erinomaisesti.

Valmistus: Viini tulee alueelta, jonka maaperässä on vaihteluja eri tarhojen välillä. Ilmasto on välimerellinen ja lämmin. Rypäleet on korjattu yöllä ja aamun varhaisessa, hellän puristuksen jälkeen käyminen lämpötilakontrolloidusti ja kypsytys hiivasakan kanssa. Rosé kannattaa juoda nuorena, maksimissaan 2 vuoden päästä vuosikerrasta.

Kategoria

winettonro

800092

tuottaja

maa

alue / luokitus

rypäleet

Grenache 45%, Caladoc 20%, Merlot 20%, muut rypäleet 15%

sokeripitoisuus

2 g/l

alkoholipitoisuus

12,5%

pakkauskoko

0,75 l

Tuotekortti

Tuottajasta:

Ranskan suurin yksityisessä omistuksessa oleva viinituottaja Le Grand Chais de France perustettiin vuonna 1979 Joseph Helfrichin toimesta. LGCF:ssä on mukana viininviljelijöitä Ranskan parhailta viinialueilta ja viinitarhoja yhteensä 2000 hehtaaria. Yhdessä sukupolvessa yrityksestä on kasvanut mainittava Alsacen, Juran, Diois'n, Languedocin, Bordeaux'n, Loiren laakson ja Burgundyn viinialueiden viinituottaja.