fbpx
 
Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Chateau de la Mulonniere 2015 ”A La Faveur de l’Automne” Coteaux du Layon Beaulieu

Chateau de la Mulonniere 2015 ”A La Faveur de l’Automne” Coteaux du Layon Beaulieu

15,60 

(Suositushinta)

Chateau de la Mulonniere A la Faveur de l'Automne on Saget la Perrieren makea 100% Chenin Blanc-viini, joka sopii nautittavaksi hyvin viilennettynä aperitiiviksi tai aterian jälkeen juustojen tai jälkiruoka mangosorbetin kanssa. Vuosikerta on 2015.

Château de la Mulonnièren A la Faveur de l’Automne valmistetaan perinteitä kunnioittaen, rypäleet kerätään käsin ja viinin annetaan käydä hitaasti ja luonnolisesti kunnes täydellinen makujen tasapaino on saavutettu
Maku on pehmeä ja tasapainoinen, eksoottisen hedelmäinen, raikkaan hapokas jälkimaku.
Nauti sellaisenaan, hanhen tai ankan maksan, sinihomejuuston, vaalean lihan sekä jälkiruokaleivosten kanssa hyvin viilennettynä.

Kategoria

,

Avainsanat

, ,

winettonro

950161

tuottaja

maa

alue / luokitus

rypäleet

Chenin Blanc

sokeripitoisuus

160

alkoholipitoisuus

12

pakkauskoko

0,375 l

alkon valikoimassa

Kyllä

Tuotekortti

Tuottajasta:

[video width="1920" height="1080" mp4="https://vingruppen.fi/wp-content/uploads/2017/10/LaPerrière-VidéoPetitePerrière-bd.mp4"][/video]Pinot Noirin ja Sauvignonin virallinen lähettiläs Sagetin viiniperhe vaikuttaa Loiren viinialueella Sancerressa, Pouillyssa, Anjoussa ja Tourainessa. Perheen miehet hoitavat viinit ja Madame Saget hotelliliiketoiminnan. Sagetin perheen kunnioitus Loiren viinialuetta, historiaa ja lajokkeita kohtaan on heidän liiketoimintansa ja intohimonsa ydin. Domaine Perriere, joka itsessään on historiallinen nähtävyys, on vaikuttanut perheen päätöksiin omistaa tämä paikka sauvignon blanc – ja pinot noir -lajikkeiden temppeliksi. Kunnianhimoisena tavoitteena on valjastaa sukupolvien mittainen tietotaito viininvalmistuksen kehittämiseen täydellisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Sagetin kokemus sauvignon blanc- ja pinot noir -lajikkeista on johdattanut heidät tutkimusmatkalle lajikkeiden mahdollisuuksiin ja niiden parhaiden puolien esiin tuomiseen viineissä. La Perriere -viineissä yhdistyy tasapainoisuus, aromien runsaus ja hienostuneisuus. Esimerkkinä Suomessakin myynnissä oleva “talon lippulaiva” La Petite Perrière -viiniperhe.