fbpx
 
Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Don Luciano Semi Seco

Don Luciano Semi Seco

Väriltään vaalean kirkkaan keltainen. Tuoksu puhtaan sitruksinen ja kukkainen. Maultaan makea ja raikas, miellyttävät kuplat.

Ruokasuositus: Sopii hyvin kaikenlaisten kalojen kanssa. Käy myös jälkiruokien sekä makeisten kera. Tarjoiltava hyvin viilennettynä.

Valmistus: Charmat-metodilla valmistettu kuohuviini, jossa viini käytetään kahteen kertaan tarkoituksena saada kuplat aikaan toisen käymisen aiheuttamana.

Kategoria

alkonro

526647

tuottaja

maa

alue / luokitus

rypäleet

Macabeo, Airén

sokeripitoisuus

35 g/l

alkoholipitoisuus

11 %

alkon valikoimassa

Kyllä

Tuotekortti

Tuottajasta:

Jose Garcia Carrión perusti viinitilan Espanjaan vuonna 1890, ja nykypäivänä se on yksi maailman suurimmista viinintuottajista ja Euroopan suurin. JGC tuottaa viiniä Espanjassa kymmenellä eri DO-alueella ja sillä on useita eri tuotemerkkejä kuten Jaume Serra, Pata Negra ja Señorio de los Llanos. Jaume Serra Enologi Jaume Serra Guell perusti Jaume Serra S.A. -viinitalon vuonna 1943. Se sijaitsee Garrafissa Katalonian suurimmalla viininviljelyalueella. Jaume Serra on ”El Padruell” -viinitilan sisällä Vilanova i la Geltrún kaupungissa, 50 km Barcelonasta. El Padruellin alkuperäinen tila on historiallinen linnake, joka rakennettiin vuonna 1647 Välimeren läheisyyteen. Se on ainoa espanjalainen viinitila, josta voi katsella suoraan Välimerelle. Legendan mukaan siellä oli pakotunneli linnasta kaupungin keskustaan, jota käytettiin Ranskaa vastaan käytyjen sotien aikana. Sinisillä keraamisilla laatoilla päällystetty tykkitorni toimi majakkana ennen sähkön saapumista. Edelleenkin sisällissodan luotien jälkiä on näkyvillä linnakkeen seinissä. Viininvalmistus alkoi tilalla vuonna 1847. Raton perhe osti viinitilan vuonna 1975, he rakensivat modernin viininvalmistamon vuonna 1984. Perheen pojat johtavat päivittäistä yritystoimintaa tänä päivänä.