Väri on rubiininpunainen. Tuoksu on hedelmäinen ja marjainen, hennon mausteinen. Maku on tasapainoinen ja pehmeä, tummanmarjainen, makean kirsikkainen ja luumuinen. Notkea, vivahteikas ja tyylikäs raikkaalla hapokkuudella.
Ruokasuositus: Loistava viini perinteisille toscanalaisille resepteille.
Valmistus: Uuttaminen aluksi 2 päivää kontrolloidusti 10 asteessa, jonka jälkeen vielä 4-6 päivän uuttaminen lämpimämmässä 28-30 asteessa. Uuttamisen aikana 4 avointa painallusta päivässä. Malolaktinen käyminen ruostumattomissa terästankeissa. Viiniä kypsytetään 6 kuukautta terästankeissa.
Kategoria | |
---|---|
Avainsanat | |
tuottaja | |
maa | |
alue / luokitus | |
rypäleet | Sangiovese 95%, Canaiolo & Colorino 5% |
alkoholipitoisuus | 13% |
alkon valikoimassa | Vain ravintolamyynnissä |