fbpx
 
Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Tenuta Sant’Anna Prosecco Extra Dry

Tenuta Sant’Anna Prosecco Extra Dry

12,99 

(Suositushinta)

Väri on oljenkeltainen hennon kermaisella vaahdolla. Tuoksussa on intensiivinen aromimaailma, jossa on persikan ja päärynän kukkaa. Maku on tyylikäs ja miellyttävä suussa. Tasapainoinen makumaailma hapokkuuden ja raikkaan hedelmäisyyden välillä. Hienojakoinen mousse.

Ruokasuositus: Monipuolinen aperitiivi alkupalojen kera. Juustoille ja tapas-leikkeleille. Täydellinen sellaisenaan nautittavaksi.

Valmistus: Poiminnan jälkeen rypäleet erotellaan tyvistään ja ne läpikäyvät kevyen puristuksen. Rypälemehu viedään suuriin terästankkeihin, joissa hapenpuute yhdessä kontrolloidun lämpötilan kanssa aikaansaa alkoholikäymisen. Kuplat synnyttävä toinen käyminen tapahtuu Charmat eli tankkikäymismetodilla suurissa suljetuissa tankeissa valikoiduilla hiivoilla neljän kuukauden ajan.

Kategoria

Avainsanat

winettonro

86406

tuottaja

maa

alue / luokitus

rypäleet

Glera

pakkauskoko

0,75 l

alkon valikoimassa

Vain ravintolamyynnissä

Tuotekortti

Tuottajasta:

Genagricola on italialainen maatalouskonserni, joka ei tuota pelkästään viiniä vaan myös muita maataloustuotteita kuten viljaa ja maitotuotteita. Genagricolan viinituotanto on laaja-alaista ja kattaa 10 eri viinintuottajaa ympäri Italiaa. Jotkut tilat, kuten Torre Rozassa, ovat voittaneet useita palkintojakin. Tuomme maahan Genagricolalta useiden tuottajien viinejä, mm. Borgo Magredon moderneja friulilaisia, Bricco dei Guazzin vivahteikkaita piemontelaisia ja V8 Vineyardsin värikkäitä proseccoja.