DNA Travitano Albariño
Väri vaalean oljenkeltainen. Tuoksu on raikas, yrttinen, karviaista & sitruunaa. Maultaan kuiva, rapean hapokas, raikasta sitruksista aromaattisuutta, kermainen suutuntuma.
Ruokasuositus: Erityisesti merenelävien ja vaaleiden kalojen pariksi. Sopii myös esim. sitruunakanalle tai merellisille riisi- ja pastaruokalajeille.
Valmistus: Käsinpoiminta 20 kg laatikoihin. 70% rypäleistä on kuuden tunnin kuorikontaktissa 8-10°C lämpötilassa. Käyminen lämpötilakontrolloisuissa terästankeissa 2-3 viikkoa.
Kategoria |
VALKOVIINI |
tuottaja |
Murviedro
|
maa |
Espanja
|
alue / luokitus |
Valencia
|
rypäleet |
Albariño
|
hapokkuus |
5,2 g/l
|
alkoholipitoisuus |
12,5 %
|
alkon valikoimassa |
Vain ravintolamyynnissä
|