fbpx
 
Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Irrepetible de Altolandon

Irrepetible de Altolandon

(Suositushinta)

Eloisa, täyteläinen ja mehevä viini jossa myös herkkyyttä ja ihanaa maamaisuutta. Viinissä on rakennetta ja tarhaolosuhteista syntynyt luontainen raikas mineraalisuus joka heijastuu Altolandonin tuotannossa kaikissa viineissä. Monipuolinen ruokaviini sopii erinomaisesti runsaiden liharuokien kanssa.

Irrepetible on nimensä mukaan ainutlaatuinen viini. Sekoitus Syrah & Malbec Espanjasta ei ole mitenkään tavallinen ja ehkä ainoa lajissaan. Artesaaniviini tehdään luontoa kunnioittaen ja viinin käyminen tapahtuu vain villihiivojen kanssa luonnollisessa ympäristössä ilman aputoimenpiteitä. Hieman lisättyjä sulfiitteja pullotuksen yhteydessä ( 50mg/l)

Luomusertifioitu viini. Biodynaaminen viljelystapa. Soveltuu vegaaneille ja täyttää alkuviinin kriteerit.

 

Kategoria

Avainsanat

, , ,

winettonro

950035

alkonro

924507

tuottaja

maa

alue / luokitus

rypäleet

Malbec, Syrah

sokeripitoisuus

2,17 g/l

hapokkuus

4,98 g/l

alkoholipitoisuus

14

pakkauskoko

0,75 l

alkon valikoimassa

Vain ravintolamyynnissä

Tuotekortti

Tuottajasta:

Altolandonin tarhat sijaitsevat Landeten uinuvan maalaiskaupungin liepeillä La Manchan pohjoisemmassa nurkassa. Korkea sijainti 1000 metrissä ja monipuolinen maaperäkoostumus muodostaa moniulotteisten viinien valmistuksen selkärangan ja korkea ilmanala takaa tarvittavat lämpötilaerot sekä täydelliset olosuhteet viininviljelyyn muutoin erittäin kuumassa ilmastossa. Olosuhteet tuovat viineihin erinomaisen happotasapainon sekä mineraalisuuden ja mahdollistaa persoonallisten huippuviinien tuotannon. Altolandon tarhat ovat biodynaamisesti viljeltyjä.  Tilan maaperävaihtelut lyhyidenkin etäisyyksien sisällä tuo vivahdetta ja siksi he viljelevät ueita eri lajikkeita jotka kaikki vinifioidaan erikseen, luonnollisesti, omassa tahdissaan, vain villihiivojen avulla. Viinit tehdään artesaanihenkisesti ja lopullinen viini ratkaisee mihin se sekoitetaan vai pullotetaanko omana viininä. Tarhoilla kasvaa laaja valikoima rypälelajikkeita, joista suurin osa ei ole Espanjalle tyypillisiä, kuten Malbec, Syrah. Viinintekijä Rosalia Molinan viinit ovat valmistetu rakkaudella ja suurella huolella ja viinit ovat luomusertifioituja ja vegaaneilla soveltuvia.  Sulfiitteja lisätään vain nimeksi jos ollenkaan ja kaikki viinit ovat stabiloimattoimia ja suodattamattomia. Osa viineistä kypsyy oman maaperän savesta valmistetuissa amforoissa.