fbpx
 
Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Pata Negra Organic Cava

Pata Negra Organic Cava

Väri on vaalean oljenkeltainen. Kuplat on pienet ja hienovaraiset ja muodostavat helminauhoja lasissa. Tuoksu on aromaattinen ja hedelmäinen, siinä on sitruunaa ja omenaa ja aavistus briossia. Maku on leveä, hedelmäisen raikas ja virkistävän hapokas, kuiva, tasapainossa viinin rakenteen kanssa. Jälkimaku on puhdas ja miellyttävä.

Ruokasuositus: Suositellaan tarjoiltavana jäähdytettynä 4-6 asteen lämpötilassa. Sopii erinomaisesti isojen juhlien kuohujuomaksi raikkaan mieltä nostattavan makuprofiilin ansiosta. Sopii myös alkupaloille, pikkusuolaisille, kala- ja äyriäisruoille. Luomu.

Valmistus: Valmistettu valikoiduista luomuviljellyistä Macabeo-rypäleistä. Käyminen valikoiduilla hiivoilla, cavan valmistusmenetelmä. Toinen kypsyminen pullossa 16 asteen lämpötilassa 12 kuukauden ajan.

Kategoria

Avainsanat

alkonro

951607

tuottaja

maa

alue / luokitus

rypäleet

Macabeo

sokeripitoisuus

7 g/l

hapokkuus

5,7 g/l

alkoholipitoisuus

11,5 %

alkon valikoimassa

Kyllä

Tuotekortti

Tuottajasta:

Jose Garcia Carrión perusti viinitilan Espanjaan vuonna 1890, ja nykypäivänä se on yksi maailman suurimmista viinintuottajista ja Euroopan suurin. JGC tuottaa viiniä Espanjassa kymmenellä eri DO-alueella ja sillä on useita eri tuotemerkkejä kuten Jaume Serra, Pata Negra ja Señorio de los Llanos. Jaume Serra Enologi Jaume Serra Guell perusti Jaume Serra S.A. -viinitalon vuonna 1943. Se sijaitsee Garrafissa Katalonian suurimmalla viininviljelyalueella. Jaume Serra on ”El Padruell” -viinitilan sisällä Vilanova i la Geltrún kaupungissa, 50 km Barcelonasta. El Padruellin alkuperäinen tila on historiallinen linnake, joka rakennettiin vuonna 1647 Välimeren läheisyyteen. Se on ainoa espanjalainen viinitila, josta voi katsella suoraan Välimerelle. Legendan mukaan siellä oli pakotunneli linnasta kaupungin keskustaan, jota käytettiin Ranskaa vastaan käytyjen sotien aikana. Sinisillä keraamisilla laatoilla päällystetty tykkitorni toimi majakkana ennen sähkön saapumista. Edelleenkin sisällissodan luotien jälkiä on näkyvillä linnakkeen seinissä. Viininvalmistus alkoi tilalla vuonna 1847. Raton perhe osti viinitilan vuonna 1975, he rakensivat modernin viininvalmistamon vuonna 1984. Perheen pojat johtavat päivittäistä yritystoimintaa tänä päivänä.